Nieuwsbrief zomer 2019

Geplaatst op 27-06-2019  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Jim Louisse

Beste leden,

We hebben recent twee nieuwe leden verwelkomd:

Ron de Leeuw (en Mirjam Verheij), Bermweg 9 en Joost Loomans (en Frauke Kneepkens), Rietdijk 3. Ron en Mirjam hebben box 7 van Jan Mabelis gehuurd voor hun schouw, Joost en Frauke leggen een rubberboot op het jollenveld. Zoon Fynn volgt de optimistentraining bij Jim.

We hebben twee huurders met boten op het jollenveld: Rickert Pos uit Dreischor met een catamaran en de familie Van Bendegem uit Zierikzee met een Stern. We hebben een huurder in box 5 van Michel de Brabander: Martin .... uit Zierikzee met een sloep.

Verder zijn er enkele mutaties van ligplaatsen en boten van eigen leden:

Kim Jansen heeft nu box 3 (heeft deze tijdelijk geruild met box 2 van Jos Hoeijmakers), Claire Vendel heeft een Piewiet 820 en ligt nu in box 10 en Reinier Hoogenboom heeft een Cornish Shrimper en ligt nu in box 17. Bij de 'besloten items' op onze website kun je de volledige ligplaatsbezetting zien.

Op 15 juni is de eerste les van de Optimisten training geweest met 7 kinderen in de leeftijden van 8 - 10 jaar. Dit was erg aardig en we hebben afgesproken vanaf 17 augustus nog 4 trainingen te organiseren op zaterdagen van 15 - 17 uur. Daarvoor zijn nu 9 gegadigden. We hebben 3 Optimisten en zoeken er nog minstens 2, dus als iemand nog een Optimist heeft horen we dat graag.

We hebben op zaterdag 3 augustus weer een klusdag voor leden gepland. Nadere mededelingen over werkzaamheden volgen. Het bestuur stelt voor om die dag te besluiten met een gezamenlijke maaltijd, waarbij iedereen zelf eten meeneemt en gewenste stoelen/tafel. We zullen nog afspraken maken over het beschikbaar hebben van enkele barbecues en partytenten. We zullen daarover nog een email sturen met een link naar onze website https://wsvbommenee-site.e-captain.nl/home, waarop we dan nadere info en aanmeldingsmogelijkheid zullen zetten.

Groeten, namens het bestuur, Jim