Nieuwsbrief mei 2020

Geplaatst op 25-05-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Reinier Hoogenboom

Coronacrisis
A.g.v. de coronamaatregelen hebben wij de activiteiten, zoals de klusdagen en de ALV, geannuleerd. Ook de vaartocht die gepland stond voor 14 juni gaat niet door. Zodra het weer kan, zullen wij een bijeenkomst organiseren. Op dit moment denken we dat het een combinatie wordt van een algemene ledenvergadering en de door ons zo gewaardeerde mosselmaaltijd.

Voor informatie over de coronamaatregelen kan je terecht op:

Nieuwe leden
Dit jaar heten we de volgende nieuwe leden welkom:
Jaap ten Brinke
Johan Landsbergen
Jim heeft aangegeven de nieuwe leden binnenkort uit te nodigen op het haventerrein voor een nadere kennismaking.

Verhuur boxen en plekken op jollenveld
We hebben onlangs weer een plek op het jollenveld en box 14 voor een jaar verhuurd. Er is ook zicht op verhuur van box 5 als zwerfplek. Als deze laatste doorgaat, zijn alle boxen voor dit seizoen weer bezet.

Klusdagen
De geplande klusdagen voor 2020 hebben we laten vervallen, maar ook hier geldt dat, zodra het weer kan, wij een nieuwe datum zullen doorgeven.

Jeugdzeilen
Jim heeft de interesse voor een nieuwe serie lessen jeugdzeilen geinventariseerd en daar is zeker belangstelling voor. Zodra het weer kan (i.v.m. corona), zullen de lessen worden opgestart.

Financiën
Michel heeft de volledige boekhouding overgezet in E-Captain. De kascommissie (Jaap Schot en Kim Jansen) heeft de stukken over 2019 ontvangen ter controle. Er is voor gekozen om het overzicht ook nog in het oude (lees Excel) formaat aan te leveren, zodat je kan zien waar eventuele posten terecht zijn gekomen in het overzicht dat E-Captain oplevert. We zullen op de nog te plannen ALV de stukken bespreken. Ruim voor de ALV van dit jaar ontvangen jullie ook nog de begroting van komend jaar. De stukken die de kascommissie heeft gekregen zijn in te zien in e-Captain bij de besloten items.