Annulering Algemene Ledenvergadering en Mosselmaaltijd

Geplaatst op 20-08-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Reinier Hoogenboom

Beste leden, donateurs en huurders,

N.a.v. de huidige (dringende) adviezen van de overheid m.b.t. de organisatie van bijeenkomsten i.v.m. het coronavirus èn vragen die gesteld zijn door een aantal leden, heeft het bestuur besloten de Algemene Ledenvergadering van 22 augustus aanstaande en de Mosselmaaltijd niet door te laten gaan.

De Algemene Ledenvergadering zal schriftelijk (lees per mail) worden afgehandeld.

De klusdag gaat wel door.

De klusdag start iets vroeger dan eerder vermeld, nl. 8.30 uur. De volgende werkzaamheden zullen worden uitgevoerd:

• extra palen plaatsen en 1 paal rechtzetten aan de westkant van de haven m.b.v. kraantje;
  • verplaatsen golfbrekers, vervangen drijflichamen (blauwe vaten) en opnieuw spannen van de spanbanden;
  • vastzetten loszittende steigerplanken;
  • oever oostzijde bij vlaggenmast herstellen met stenen (stenen liggen naast de helling);
  • haventerrein opruimen en overtollige spullen afvoeren;
  • alles wat ter plekke wordt geconstateerd en waar iets aan gedaan kan/moet worden.

Namens het bestuur,

met vriendelijke groet,